Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

Szeretettel köszöntöm! Farkas Zsuzsa vagyok, a Lélek Mandala  Műhely megálmodója és alkotója!

Ezzel a webáruházzal egy álmom vált valóra. Küldetésemnek tekintem  azt, hogy a munkáimmal  maradandót alkossak, és bizom benne, hogy cseppnyi  boldogságot adhatok általa.  A mandala festés számomra  nem hobby, hanem  hivatás.  Aki kezébe veszi  az alkotásomat, az szívem-lelkem egy darabkáját   kapja meg. Bízom abban, hogy ha egy vászonképet,  faliórát, epoxy tálcát, vagy egy bögrét készítek Önnek, az nemcsak egy élettelen tárgy lesz, hanem egy olyan dísz, amelynek a rezgése, kisugárzása áldással, bőséggel, szeretettel és nyugalommal árasztja el otthonát. Attól függően, milyen színnel, szimbólummal készült, hiszen ezeknek nagy jeletősége van. Munkám közben a relaxáció eléréséhez,szívesen használok hangtálat, füstölőt, gyertyát, vagy csak hallgatok egy szép mantrát, meditációt. Ezeket a termékeket, szintén megtalálja a webshopban.

Kívánsága szerint, bármilyen mintát, színt, szimbólumot, vagy szöveget festek. 

Új technikákat próbáltam ki a pontozás mellett. Készítek decoupage technikával is dobozokat, ajándékokat, illetve rozsdaeffekt technikát, üvegmaratást, antikolást, árnyékolást, transzferálást is alkalmazok. Tervezek készíteni 3D-s falmatricákat és textilfestést. Bármilyen egyedi elképzeléssel, tervvel lehet rendelni.

 Hamarosan workshopokat is fogok tartani, ahol együtt készíthetünk gyönyörű alkotásokat.

Hálás vagyok, hogy itt van velem és megtisztelt a bizalmával. Ha bármilyen kérdése, kérése lenne, kérem forduljon hozzám bizalommal.

Köszönöm! ♥ 

 

"Ha a szíveddel többet látsz, mint a szemeddel, s a lelkeddel több mindent érintesz meg, mint a kezeddel - akkor tudd, hogy a legbékésebb úton jársz, amin ember járhat. Az élet sokkal több és mélyebb mint, amit valaha is látni s érinteni fogsz belőle..."